Veggskap for PC – Nyttig og praktisk innredning

Flere bedrifter blir mer oppmerksomme på å beskytte arbeidsplassen PC-er og andre verdigjenstander. Dette er ingen tilfeldighet når tap av utstyr eller verdifulle gjenstander eller dokumenter er svært kostbart for hvilken som helst bedrift.

Når tapet kan gi store utslag er det svært enkelt å forebygge eventuelle skader ved å investere i veggskap for PC-er. Skapene kan leveres med strømuttak for lading og luftekanaler som gjør det mulig å lade mens utstyre ligger trygt oppbevart.

Ved siden av sin nytteverdi ser vi også at de gir muligheter for moderne og ikke minst praktiske innredninger av kontormiljøer og individuell tilpasning av arbeidsplasser.

Hos oss i Safe-Co AS vil du finne et rikelig utvalg av veggskap for PC-er med kvaliteten du trenger for trygg oppbevaring. For oss er din sikkerhet viktig. Alle våre produsenter og leverandør er av samme filosofi, ment for å gi deg de beste veggskapene på markedet.

Vi har fornøyde kunder og samarbeidspartnere i hele Norge.
Du kan handle trygt i vår nettbutikk med Visa, Mastercard eller Klarna faktura.
Alle priser i nettbutikken er inkl. mva.
Fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan.
Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner kan handle på faktura.

Vi ønsker deg hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre veggskap for PC.