GDPR

Personvernerklæring  

 

Vi tar personvern på alvor og garanterer at lagring og behandling av kundedata skjer i overenstemmelse med gjeldende lover og regler (GDPR).

Safe-Co AS er åpne om de personopplysningene som samles inn om deg, og om hvordan disse personopplysningene brukes og deles. Bruk av Safe-Co AS sine tjenester på www.safe-co.no skjer i henhold til bestemmelsene i denne personvernerklæringen.

Denne personvernerklæringen er ment å hjelpe deg som bruker av våre tjenester til å forstå hvilke personopplysninger vi samler inn, hvorfor vi samler inn personopplysninger, hvordan de brukes av oss og hvilke rettigheter du har som bruker.

1. Behandlingsansvarlig

Safe-Co AS er ansvarlig for lagring og behandling av de personopplysninger som samles inn ved bruk av selskapets tjenester. Persondata lagres trygt i henhold til normer og standarder og gjøres ikke tilgjengelig for tredjepart.

2. Hvilken informasjon samler vi inn, og hvorfor?

Vi samler kun inn den informasjonen som er nødvendig for at vi skal kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg, og for å kunne gjøre våre tjenester best mulig og mest mulig relevant for deg. Dine opplysninger lagres og benyttes som følger:

1. Ved handel i nettbutikken eller bestilling pr. e-post/telefon:
– Navn (for å kunne sende varene til rett person).
– Adresse (for å kunne sende varene til rett adresse).
– E-postadresse (for ordrebekreftelse og dialog i forbindelse med kjøpet).
– Telefonnummer (for hentemelding når din ordre er klar).

2. Nyhetsbrev til deg som forhandler:
– E-postadresse (for å nå frem til rett mottaker).
– Sørge for at du er oppdatert på våre priser, produkter og nyheter

3. Kontaktskjema og e-post:
– All informasjon som sendes inn via kontaktskjema eller e-post til oss blir behandlet av personell med spesielle rettigheter til dette.

3. Hvordan vi behandler dine personopplysninger

Dine personopplysninger lagres trygt under strenge sikkerhetsbestemmelser. Våre systemer og databaser ligger i sikre omgivelser, beskyttet av brannmurer og passord.

4. Dine rettigheter

Du har til enhver tid rett til å forespørre oss om innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også forespørre retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven. Du kan også be om å få eksportert ut dine data i et standard akseptert filformat.

Safe-Co AS vil slette dine personopplysninger når ditt kundeforhold ikke lenger ansees som aktivt. Det vil si at din brukerprofil blir slettet automatisk av oss på bakgrunn av lengre tids inaktivitet. Vi vil ikke slette opplysninger vi er lovpålagt å oppbevare en viss tid, for eksempel av hensyn til regnskapslovgivningen.

Du kan til enhver tid også selv trekke tilbake ditt samtykke til å motta E-post. Dette gjøres på følgende måte:

– Sletting fra kunderegister: Da vil all tilhørende data fjernes fra våre systemer. Dersom du vi slette dine data må du ta kontakt med oss på salg@safe-co.no eller på telefon 61 27 95 95.
– Samtykke e-post: Du kan melde deg av våre e-postlister ved å kontakte oss direkte vedrørende dette pr. e-post salg@safe-co.no eller telefon 61 27 95 95

5. Endringer og oppdateringer av personvernerklæringen

Vi forbeholder oss retten til å justere og tilpasse denne personvernerklæringen. Dersom det gjøres endringer av betydning for deg som kunde vil du bli skriftlig informert gjennom våre tjenester om dette på forhånd.

Føler du noe er uklart vedrørende personvern og databehandling hos oss, ta kontakt med oss på salg@safe-co.no