Trygg oppbevaring av batterier

Batterier kan være farlige hvis de blir utsatt for høye temperaturer, fuktighet eller støt. Batterier som ikke er riktig oppbevart kan lekke eller til og med eksplodere, og det kan være farlig for både mennesker og miljøet. Det er derfor svært viktig å være bevisst på hvordan du oppbevarer batteriene.

Den kanskje beste og tryggeste oppbevaringen av batterier gjøres ved hjelp av et brannsikkert batteriskap. Dette er skap som er spesielt utformet for å holde batterier på en organisert og sikker måte.

Batteriskap ment for å beskytte

Når du bruker et batteriskap for oppbevaring av batterier, kan du være sikker på at batteriene er godt beskyttet. Batteriskapene i vår nettbutikk tar sikte på å minimere skade på både person og eiendom, dersom et batteri skulle ta fyr. Våre batteriskap er utviklet for primært å beskytte oss mennesker mot brannen og røyken som utvikler seg i forbindelse med et litiumbatteri som går i termisk rush.

Vi tilbyr følgende skap for oppbevaring av batterier

  • Utvendig Brannklasse: 90 min. iht. EN 14470-1
  • Innvendig Brannklasse: 90 min. iht. EN 1363-1
  • SLA C-Serien er utstyrt med kontakter for lading av litium batterier
  • SLA S-Serien er for passiv oppbevaring av litium batterier

Skapene består av alarmer, ventilasjon og automatiske dørlukkere. for passiv oppbevaring av batterier.

Du kan handle trygt i vår nettbutikk med Visa, Mastercard eller Klarna faktura. Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner får handle på faktura.

Alle priser i nettbutikken er inkl. mva. Fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan.

Helt siden 1985 har vi i Safe-Co AS sørget for solide og trygge skap for oppbevaring av alt fra batterier til nøkler og penger. Vi leverer våre batteriskap over hele landet.

Du kan også ta kontakt på telefon eller e-post dersom du ønsker mer informasjon om hvordan du best sørger for oppbevaring av dine batterier.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av vår nettbutikk!