Skoleskap (Industriskap)

Safe-Co leverer skoleskap og elevskap i robust stålutførelse med ekstra tykt skrog. Passer utmerket til skoler, idrettshaller og badeanlegg hvor skapene ofte får en tøff behandling.

Skapene kan leveres med flere forskjellige låsalternativer og mulighet for lading av PC, nettbrett og mobiltelefon.
Her finner du Mobilhotell, Mobilskap, småromskap, PC-traller, PC-vogner, PC oppbevaringsskap, skap for oppbevaring av nettbrett og iPad, Arbeidsbenker, Reolsystemer, Postsorteringskap, Garderobeskap, Barnehage og Småskoleinnredninger, Rengjøringsskap, tøyskap, Skiskap, Spesialskap, Shoppingskap, Brannsikrede kjemikalieskap, Isolerte kjemikalieskap, uisolerte kjemikalieskap, Dataskap/Serverskap, Kontorskap i stål, Verktøyskap og Verktøyvogner.

Med vårt store utvalg blir vi overrasket dersom du ikke finner et skoleskap som dekker ditt behov.
Du kan benytte deg av vår fagkunnskap dersom du ønsker veiledning for å finne de rette skapene.

Egne mobilskap

Safe-Co leverer praktiske PC-vogner, PC traller og PC skap for oppbevaring og lading av laptop, nettbrett og mobiltelefoner. I forhold til mobiler så leverer Safe-Co mobiltelefonskap med størrelser fra 6 rom og oppover, disse kan skrus sammen til større enheter.

Vi har også mobilhotell for innlåsing av inntil 30 mobiltelefoner.

Helt siden vår oppstart i 1985 har vi vært den lokale spesialisten for områder i Hedmark og Oppland. Med vår nettbutikk ønsker vi å gi vår kvalitet til resten av Norge.

Dersom du ønsker mer informasjon og pristilbud er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Safe-Co AS.
Vi leverer over hele landet.