Skoleskap (Industriskap)

Safe-Co leverer skoleskap og elevskap i robust stålutførelse med ekstra tykt skrog. Passer utmerket til skoler, idrettshaller og badeanlegg hvor skapene ofte får en tøff behandling.

Våre skoleskap kan leveres med flere forskjellige låsalternativer og mulighet for lading av PC, nettbrett og mobiltelefon.
Her finner du Mobilhotell, Mobilskap, småromskap, PC-traller, PC-vogner, PC oppbevaringsskap, skap for oppbevaring av nettbrett og iPad, Arbeidsbenker, Reolsystemer, Postsorteringskap, Garderobeskap, Barnehage og Småskoleinnredninger, Rengjøringsskap, tøyskap, Skiskap, Spesialskap, Shoppingskap, Brannsikrede kjemikalieskap, Isolerte kjemikalieskap, uisolerte kjemikalieskap, Dataskap/Serverskap, Kontorskap i stål, Verktøyskap og Verktøyvogner.

Med vårt store utvalg blir vi overrasket dersom du ikke finner et skoleskap som dekker ditt behov.
Du kan benytte deg av vår fagkunnskap dersom du ønsker veiledning for å finne de rette skapene.

Skoleskap for mobiltelefoner

Safe-Co leverer praktiske PC-vogner, PC traller og PC skap for oppbevaring og lading av laptop, nettbrett og mobiltelefoner. I forhold til skoleskap for mobiler så leverer Safe-Co mobiltelefonskap med størrelser fra 6 rom og oppover, disse kan skrus sammen til større enheter.

Vi har også mobilhotell for innlåsing av inntil 30 mobiltelefoner.

Helt siden vår oppstart i 1985 har vi vært den lokale spesialisten for områder i Hedmark og Oppland. Gjennom mange år har vi ikke bare bygget opp en unik kompetanse på sikkerhet, men vi har også bygget tette internasjonale samarbeid med noen av markedets mest anerkjente produsenter. For oss er det avgjørende at våre produkter holder den aller høyeste kvalitet, og dette er noe vi ikke går på kompromiss med. Kvalitet har alltid vært, og skal fortsette å være, vårt kjennemerke. Med vår nettbutikk ønsker vi å gi vår kvalitet til resten av Norge.

Om du bor i Lillehammer eller omegn, vil vi gjerne ønske deg velkommen til vår butikk. Her kan du selv se våre ulike skoleskap samtidig som våre dyktige medarbeidere bistår med kunnskap og erfaring slik at du får det skapet som passer deres behov best. Dersom du ikke har muligheten til å komme innom, er det bare å ta kontakt med oss på telefon 61 27 95 95 eller send en e-post til salg@safe-co.no, så lover vi å svare så hurtig det lar seg gjøre. Alle varer kan kjøpes trygt med kort i nettbutikken og vi sørger for frakten helt fram til døren på bakkenivå.