Safe med digital kodelås

Mange tar forgitt at en safe er en safe og at alle er like trygge. Dette er langt fra sannheten når det finnes svært mange alternativer som rett og slett ikke holder verken mål eller tyver unna verdisakene.

En moderne safe med digital kodelås er langt mer sikre enn den tradisjonelle safen. Hos oss i Safe-Co AS finner du et rikelig utvalg av safe med digital kodelås og er forsterket med innslagssikring på låser, samt manganforsterkninger på utsatte steder. Safedørene er forsynt med kraftige låsbolter på tre av sidene og bakkantbeslag med dobbelfals i bakkant på døren.

Våre safer er ideelle for oppbevaring av smykker, kontanter, verdipapirer og andre viktige dokumenter.

Vi stiller høye krav til både produktene, men også våre samarbeidspartnere. Dette resulterer i at vi kun har solide alternativer i ypperste kvalitet. Vi leverer over hele landet, og har fornøyde kunder i hele Norge. Samtidig er vi det naturlige valget for bedrifter med lokasjon i Innlandet.

Du kan handle trygt i vår nettbutikk med Visa, Mastercard eller Klarna faktura. Alle priser i nettbutikken er inkl. mva. Fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan. Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner kan handle på faktura.

Det er viktig å finne en safe som passer ditt behov. Kontakt oss dersom du har spørsmål i forbindelse med safe og sikkerhetsskap med digital kodelås!