PC- Vogner

Mange arbeidsplasser har stort behov for å forebygge mot tyverier av mobiler og PC-er.

Vi i Safe-CO AS mener å ha det rette produktet for din bedrift med vårt utvalg av PC- vogner. Våre praktiske PC-vogner er spesialprodusert for oppbevaring og lading av laptops og mobiltelefoner. PC-vognen har solid konstruksjon med låsbare dører, store lettrullende hjul med låsing og praktisk håndtak for enkel håndtering av vognen.

Hvert rom har eget strømuttak. Tilkobling til el-nett skjer med en felles tilkobling med egen 16A sikring og overspenningsvern.
PC- vognene fås i følgende størrelser: 10 rom, 16 rom, 20 rom, 26 rom og 30 rom

Fleksibelt PC- skap system med NoteLocker

Dersom du ønsker oppbevaring av PC-er uten hjul kan vi anbefale NoteLocker. Med NoteLocker kan du selv velge hvor mange rom din vogn eller skap skal ha. og om skapet skal stå på gulvet eller henge på veggen. Det finnes fire forskjellige moduler – med 1, 2,3 og 4 rom. Du kan sette sammen akkurat den løsningen som du ønsker, og som best matcher rommets øvrige innredning. NoteLocker leveres som standard med dreiehåndtak til hengelås. Der er også mulighet for nøkkel- eller kodelås. Alle låstyper kan leveres etter avtale.

Dersom du har behov for å sikre ditt PC-utstyr mot tyveri eller brann har vi i Safe-Co AS garantert en rekke løsninger som dekker ditt behov. Siden 1985 har vi bistått bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner med dataskap (PC- skap) med topp kvalitet.