PC-vogn og traller – Kvalitet og sikkerhet 

Med en PC-vogn sørger du ikke bare for sikker oppbevaring av bærbare maskiner, men du får også fleksibilitet og muligheter for opplading. NoteCart er en fjerde generasjons PC-traller basert på mange års erfaring på området. Spesielt på skoler, universiteter og store arbeidsplasser kan det være mange fordeler med en PC-vogn av høy kvalitet.

Vi kan tilby en PC-traller designet etter våre kunders ønsker. Vår PC-vogn har tre klare egenskaper som blir etterspurt, og det er at skapet skal oppbevare, lade og transportere
bærbare datamaskiner.

Ved å ha et bredt utvalg innen produkter for sikker oppbevaring, gir vi deg muligheter til å velge en PC-vogn som passer deres behov. Vi har vogner og traller for alle bærbare, 10 – 16 – 20 – 24 – 26 – 30 og 32. Hvor mange rom hver enkelt PC-traller har, varierer på de forskjellige produktene og all informasjon, produktblad inkludert, ligger i vår nettbutikk.

Vi har også mer sofistikerte vogner med sekvensiell styring til hvert rom, på denne måten starter ikke alle ladestasjonene samtidig. Solid konstruksjon, låsbare dører, store lettrullende hjul med lås og eget strømuttak i hvert rom gjør dette til en av våre mest populære produkter på dette området.

Safe-Co har i mange år fokusert på sikkerhetsprodukter for bedrifter, organisasjoner og privatkunder. Vårt hovedfokus i starten var safer, men i dag kan vi tilby nøkkeldeponeringsskap, PC-trailer, skoleskap med telefonopplading, våpenskap og mange andre produkter som er detaljert beskrevet i vår nettbutikk.

Har du spørsmål i forbindelse innkjøp av PC-vogn eller noen andre produkter, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss på telefon 61 27 95 95 eller send en e-post til
salg@safe-co.no