Nøkkelsafe og nøkkeldeponering

Vi i Safe-Co AS har siden 1985 levert nøkkelsafe og produkter i forbindelse med deponering av nøkler.

Vi tilbyr FG-Godkjent nøkkeldeponeringsløsninger som erfaringsmessig har en langt bedre beskyttelse mot innbrudd enn nøkkelsafe uten FG-godkjenning.

Praktisk nøkkelsafe fra anerkjent produsent

I vår butikk og nettbutikk vil du finne nøkkelsafe fra den anerkjente produsenten DepoSafe. Vårt mål er at du skal finne en safe som forenkler administrasjonen av alle type nøkler ved hjelp av smarte løsninger.
Vi har produkter som muliggjør smidig og sikker deponering av nøkler døgnet rundt. Du finner alle spesifikasjoner og beskrivelser når du klikker på produktlinkene og skulle det allikevel være noe du lurer på, er det bare å kontakte vår erfarne og dyktige stab.

Nøkkelskap for deg med tyveriutsatte gjenstander

I vårt sortiment for oppbevaring av nøkler finner du også egne FG-Godkjente nøkkelskap. Disse er konstruert for oppbevaring av særskilt tyveriutsatte gjenstander som bilnøkler, nøkler til næringsbygg etc. Nøkkelskapene er normalt ikke brannsikret.

Du kan handle nøkkelsafe trygt i vår nettbutikk med Visa, Mastercard eller Klarna faktura. Alle priser i nettbutikken er inkl. mva. Fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan. Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner kan handle på faktura.

I tillegg til nøkkelsafe har vi også et stort utvalg av andre sikkerhetsprodukter som for eksempel hotellsafer, brannsikrede dataskap, mobiltelefonskap, rullearkiv og gulvsafer. Vi har valgt å kun ta inn produkter fra anerkjente produsenter der kvaliteten er det sterkeste fokus.

Vi er den lokale spesialisten for områder i Hedmark og Oppland.
Dersom du ønsker mer informasjon om våre nøkkelskap er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Safe-Co AS.
I vår butikk i Lillehammer kan du alltid komme innom i åpningstiden og der står våre kunnskapsrike og dyktige medarbeidere klare til å svare på de spørsmål du måtte ha. Dersom du ikke befinner deg i nærheten er det bare å ta opp telefonen og ringe 61 27 95 95 eller skriv en e-post til salg@safe-co.no så lover vi å svare så hurtig som mulig.