Nøkkelsafe og nøkkeldeponering

Vi i Safe-Co AS har siden 1985 levert nøkkelsafe og produkter i forbindelse med deponering av nøkler. og har en rekke gode kundeforhold i hele Norge. Våre kunder er lojale når vi alltid har levert produkter av ypperste kvalitet. Nøkler kan som oftest erstattes, men aldri så raskt som i det øyeblikket den behøves. Du kan spare både tid og penger ved hjelp av en nøkkelsafe.

Vi tilbyr FG-Godkjent nøkkeldeponeringsløsninger som erfaringsmessig har en langt bedre beskyttelse mot innbrudd enn nøkkelsafe uten FG-godkjenning. Når du først skal
beskytte viktige nøkler er det like greit å gjøre det ordentlig én gang, enn å måtte gjøre
flere forsøk.

Praktisk nøkkelsafe fra anerkjent produsent

I vår butikk og nettbutikk vil du finne nøkkelsafe fra den anerkjente produsenten DepoSafe. Vårt mål er at du skal finne en safe som forenkler administrasjonen av alle type nøkler ved hjelp av smarte løsninger.
Vi har produkter som muliggjør smidig og sikker deponering av nøkler døgnet rundt. Du finner alle spesifikasjoner og beskrivelser når du klikker på produktlinkene og skulle det allikevel være noe du lurer på, er det bare å kontakte vår erfarne og dyktige stab.

Nøkkelskap for deg med tyveriutsatte gjenstander

I vårt sortiment for oppbevaring av nøkler finner du også egne FG-Godkjente nøkkelskap. Disse er konstruert for oppbevaring av særskilt tyveriutsatte gjenstander som bilnøkler, nøkler til næringsbygg etc. Nøkkelskapene er normalt ikke brannsikret.

Nettbutikk for både privat og bedrift

Du kan handle nøkkelsafe trygt i vår nettbutikk med Visa, Mastercard eller Klarna faktura. Alle priser i nettbutikken er inkl. mva. Fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan. Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner kan handle på faktura.

I tillegg til nøkkelsafe har vi også et stort utvalg av andre sikkerhetsprodukter som for eksempel hotellsafer, brannsikrede dataskap, mobiltelefonskap, rullearkiv og gulvsafer. Vi har valgt å kun ta inn produkter fra anerkjente produsenter der kvaliteten er det sterkeste fokus. Våre produkter egner seg for deg som forventer det lille ekstra og som strekker deg langt for å holde kontrollen på nøkler.

Vi er den lokale spesialisten for områder i Innlandet (Hedmark og Oppland), men har opparbeidet oss gode kundeforhold i hele landet, både privat-og bedriftsmarkedet. Vår fagkunnskap og passion er til hjelp for deg som ønsker både kontroll og trygghet.

Dersom du ønsker mer informasjon om våre nøkkelskap er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Safe-Co AS.

I vår butikk i Lillehammer kan du alltid komme innom i åpningstiden og der står våre kunnskapsrike og dyktige medarbeidere klare til å svare på de spørsmål du måtte ha. Dersom du ikke befinner deg i nærheten er det bare å ta opp telefonen og ringe 61 27 95 95 eller skriv en e-post til salg@safe-co.no så lover vi å svare så hurtig som mulig.