Nøkkelboks

Som spesialist på safe og sikre skap er nøkkelboks et naturlig produkt i vår butikk og nettbutikk. Det finnes naturligvis flere varianter å velge mellom, men felles for alle boksene er at de holder høy kvalitet og sørger for at dine nøkler er trygge for tyveri. Vi tar kun inn produkter fra anerkjente og markedsførende produsenter med kvalitetsgaranti.

Hos oss finner du nødnøkkelbokser med kodelås perfekt for oppbevaring av reservenøkler. Nå trenger du ikke å legge nøklene under dørmatta eller i blomsterpotta.

Vi hjelper bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner med smarte løsninger innen nøkkelbokser, og har siden 1985 opparbeidet oss et godt rykte blant både produsenter og kunder i hele Norge.

Nøkkelboks på 1-2-3

Passer like ypperlig til både hus og hytte. Våre nøkkelbokser er klargjort for bolting i tre- eller murvegg. Vi får mange gode tilbakemeldinger på enkel montering noe som gjør våre nøkkelbokser enda mer fordelaktige når du monterer de klar for bruk på 1-2-3.

Dersom du har spørsmål i forhold til hvilken nøkkelboks som passer dine behov best, er du alltid hjertelig velkommen til å besøke oss i vår butikk i Lillehammer. Her vil du møte faginteresserte medarbeidere som mer enn gjerne sørger for at du får akkurat det produktet du behøver. Dersom du ikke befinner deg i nærheten, er det bare ringe oss på telefon 61 27 95 95 eller send en e-post til salg@safe-co.no.

Du kan handle nøkkelboks trygt i vår nettbutikk med Visa, Mastercard eller Klarna faktura. Alle priser i nettbutikken er inkl. mva. Fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan.
Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner kan handle på faktura.

I tillegg til nøkkelboks har vi et bredt utvalg av forskjellige safer, brannsikre skap til datamaskiner, mobiltelefonskap, kontormøbler, rullearkiv, solfangere.

Vi ønsker deg velkommen til å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon om våre nøkkelbokser.