Nettbutikk med PC- skap

Et PC- skap er ment for å sikre verdigjenstander som PC, nettbrett og mobil. I dagens samfunn er det like viktig å beskytte dataredskap som dataen i seg selv, noe vi også merker i vår nettbutikk der økningen i salg av PC-skap har vært jevnt stigende de siste årene. Gjennom mange år i bransjen har vi i dag et tett internasjonalt nettverk bestående av markedsledende kvalitetsprodusenter.

Vi i Safe Co AS har i flere år spesialisert oss på brann- og sikkerhetsskap til det offentlige, næringsliv og privatpersoner og gjennom årene har bygget oss opp en kompetanse og erfaring som kommer våre kunder til gode. Bruk litt tid i vår nettbutikk og les om våre PC-skap, slik at du får et som passer dine spesifikke behov.

Fleksible PC-skap

I vår nettbutikk vil du finne flere ulike størrelser og varianter. Som spesialist vet vi at behovene for et sikkert oppbevaringsskap kan variere. Derfor har vi flere størrelser du kan velge i (6, 9 og 12 rom). PC- skapene har ekstra solid ståldør med gummidempere. Du velger selv om du skal ha sylinderlås, kodelås eller elektronisk lås. PC- skapene kan leveres med eller uten strømuttak

Vår nettbutikk leverer PC-skap til kunder over hele Norge og vi leverer til døren på bakkeplan. Skulle du ha spørsmål som ikke besvares på våre nettsider er du alltid hjertelig velkommen til å ringe oss på 61 27 95 95 eller send oss en e-post på salg@safe-co.no, så svarer vi så hurtig det lar seg gjøre.

Befinner du deg i nærheten av Lillehammer kan du også ta turen innom butikken. Her er våre dyktige medarbeidere alltid klare for en hyggelig snakk og sørger for å hjelpe deg med å finne det riktige produktet.