Kaffeautomat (Kaffemaskiner)

Kaffeautomat (Kaffemaskiner)

Safe-Co har vært Jedes representant i Oppland i mer enn 30 år. I løpet av denne tiden har vi levert et stort antall kaffeserveringsløsninger utviklet av JEDE, alt fra små enkle kaffeautomater til større kaffemaskiner.  Jede1

JEDE har sine røtter godt plantet i Sverige og foredler kaffe etter skandinavisk smakstradisjon, samtidig som internasjonale trender har blitt fulgt, både når det gjelder smaker og drikkevarianter. JEDE er i dag eid av Nestle.

Safe-Co fortsetter det gode samarbeidet med JEDE/Nestle og tilbyr et svært variasjonsrikt utvalg av varme og kalde drikker.

God kaffe på arbeidsplassen er en selvfølge – velg en av våre kaffeløsninger!

Vi tilbyr helhetsløsninger som passer alle arbeidsplasser, løsninger som gir deg og dine kolleger behaglige og bekymringsfrie stunder med gode og oppkvikkende drikker. Det er på grunn av dette vi pleier å si at vi driver innen «avkoblingsbransjen».

Vi er leverer den «sunne» kaffen!  I våre kaffemaskiner er det instantkaffe/pulverkaffe som er anbefalt å drikke av helsemyndighetene.

Se innslaget fra NRK Søndagsrevyen 3. desember hvor Helsedirektoratet advarer mot skadelig kaffe! Helsemyndighetene advarer på sterkeste mot ufiltrert kaffe, kaffe fra espressomaskiner, kapselmaskiner og ferskbryggmaskiner, da du utsetter deg for hjerte og karsykdommer

 

Jede Quattro

Velg en kaffemaskin med farge som match- er interiøret ditt, eller en kontrastfarge som virkelig skiller seg ut. Jede Quattro har innbydende design som skinner både i tradisjonelle og moder- ne miljøer. Uansett hvor du plasserer Jede Quattro kan du være sikker på at du gir kollegene og kundene dine en varm velkomst.Jede4
Men utseendet er ikke alt. Under overflaten skjuler det seg både velprøvd og innovativ teknologi som både gir fantastisk gode drikker, men som også garanterer en driftssikker og lettbrukt kaffemaskin. Fronten har kun seks knapper for drikkevalg, alt du trenger for en rask kopp kaffe.
Når kaffemaskinen din er levert, kommer du i gang i en håndvending. Sett inn Jedes unike ingredienspatroner, plugg inn støpselet og fyll på den innebygde vanntanken eller koble til eksternt vann. Ganske enkelt plug ‘n play.
Jede Quattro leveres med svart front som standard.

Kampanjetilbud kr 7 990,- + mva (Veiledende kr 9 790,- + mva)

Frakt/Porto kommer i tillegg.

Produktblad

Maskinen blir levert med svart front som standard.

 

 

Frisørkampanjequattro_Side_1

 

 

 

Hvorfor velge en Instant kaffeautomat fra Safe-Co:

Instant kaffe har lang holdbarhet
Instant kaffe er rimelig, helt ned i kr 1,50 pr kopp
Instant kaffe smaker godt (blindtester)
Instant kaffe gir ikke halsbrann eller mageproblemer selv om du drikker mange kopper da garvesyren er fjernet i fryse/tørkeprosessen.
Instant kaffe brukes nesten bestandig når det lages en kopp cappuccino på en ferskbryggmaskin.
Instant kaffemaskiner serverer kaffe 10 ganger så hurtig som ferskbryggmaskiner
Instant kaffeautomater trenger svært lite vedlikehold.
Instant kaffemaskiner sparer på forbruket av kaffe. (kanner/kolber fra traktere og ferskbryggmaskiner står ofte med kald kaffe som går i sluket)
Instant kaffeautomater sparer deg for kostbare serviceavtaler.
Instant kaffemaskiner sparer bedriften for intern bruk av arbeidskraft og kostnader forbundet med dette da det kreves langt mindre daglig rens og vedlikehold.
Instant kaffeautomater krever liten plass.
Instant kaffemaskiner kan leveres med manuell vannpåfyllingstank.
Instant kaffemaskiner gir mindre søl. (ingen filtre)
Instant kaffemaskiner betyr langt lavere investeringskostnad. (ca 1/3 av prisen sammenlignet med en ferskbryggmaskin)

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap dersom du er usikker på hvilken kaffemaskin (kaffeautomat) som egner seg best for din arbeidsplass!