FG-Godkjente Våpenskap

Dersom du er på utkikk etter våpenskap av ypperste kvalitet i den størrelsen som passer ditt behov, kan du med god trygghet og sikkerhet kontakte oss i Safe-Co AS. I likhet med flere andre land, er oppbevaring av våpen og ammunisjon i et godkjent våpenskap påbudt i Norge, og dermed er det viktig å forsikre seg om at man følger reglementet. Siden 2009 er det pålagt at alle våpen, uansett type, skal oppbevares i FG-godkjente våpenskap.

Alle våre våpenskap er FG-Godkjente. Dermed er de konstruert for oppbevaring av særskilt tyveriutsatte gjenstander, samtidig som de er godkjent for oppbevaring av våpen og ammunisjon. Jfr. Våpenloven. Skapene er ikke brannsikrede. FG-Godkjente sikkerhetsskap har en betydelig bedre beskyttelse mot innbrudd enn sikkerhetsskap uten FG godkjenning. FG-Sikkerhetsskap kan også brukes til andre ting enn våpenskap. Man kan blant annet oppbevare og forsikre kontanter og ihendehaverpapirer inntil kr 20 000,- uten alarm og inntil kr 50 000 ,- med alarm. For at FG-Godkjenningen skal gjelde må alle skap under 150 kg boltes fast. Vi anbefaler på det sterkeste at man bolter fast skap uansett vekt for forsikre seg om at skap ikke tipper over eller blir stjålet. Dermed unngår man eventuelle skader.

Butikk og nettbutikk med våpenskap

Du kan trygt benytte deg av vår fagekspertise når du skal velge et våpenskap som passer for ditt behov. Vi er her for å hjelpe deg finne et våpenskap tilrettelagt for deg, samtidig som vi har nødvendig kunnskap om regelverk tilknyttet til våpenloven. Om du er uvitende om reglementet, eller behøver mer informasjon om våpen generelt, er vi de rette å prate med. Vi kommer med gode tips!

Du kan ta i bruk vår nettbutikk, men også besøke vår butikk på Lillehammer. Vi er det naturlige valget for deg som holder til i Hedmark og Oppland. Alle priser i nettbutikken er inkl. mva. Fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan. Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner får handle på faktura. Vi er det trygge valget.

Kontakt oss i dag!  Klikk her for å komme inn på siden med våpenskap