Dataskap

Dersom du har behov for å sikre ditt PC-utstyr mot tyveri har vi i Safe-Co AS garantert en rekke løsninger som dekker ditt behov. Siden 1985 har vi bistått bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner med dataskap (PC- skap) med topp kvalitet.

Tidligere var det brannsikre arkivskap våre bedriftskunder ba om, men ettersom utviklingen raser av sted er det i dag like avgjørende å brannsikre datakilder som dokumenter. Hos oss vil du finne et bredt utvalg av dataskap fra noen av markedets mest anerkjente produsenter. Bruk gjerne litt tid på våre nettsider der du vil finne produktspesifikasjoner og annen informasjon.

Dersom du er usikker på hvilket dataskap som passer best for dine behov, er du hjertelig velkommen til å ta turen innom vår butikk i Lillehammer. Her vil du møte våre vennlige og kunnskapsrike medarbeidere som guider deg fram til riktig produkt. Dersom du ikke befinner deg i nærheten, er det bare å ta en telefon eller sende en e-post.

Et dataskap er i prinsippet det samme som et brannskap med bedre isolasjon som gir trygghet for datamedia som DAT, DLT, CD, DVD, minnepenner, minnebrikker og eksterne harddisker. Brannklasser: 60D, 90D, 120 D (D=Datamedia), 60DIS, 90DIS og 120DIS (DIS=Disketter og backuptaper). Hvert rom i dataskapene har eget strømuttak, tilkobling til el-nett skjer med en felles tilkobling med egen sikring og overspenningsvern.

Perfekt for bedrifter i utvikling

Våre dataskap er midt i blinken for deg som representerer en bedrift og som skal eksempelvis rehabilitere eksisterende lokaler, innrede nye lokaler, øke oppbevaringskapasiteten eller ved nyansettelser.

Dataskap med gode låssystemer

Våre dataskap er utstyrt med de mest avanserte låssystemer hvor du kan velge mellom dobbeltskjær nøkkellås, mekanisk kodelås og masternøkkel, men også elektronisk digitallås med kode. For oss er din sikkerhet viktig. Derfor stiller vi de mest sikre modellene til disposisjon for deg. Vi er det naturlige valget for deg som forventer kvalitet når du skal beskytte verdifull data og dokumenter.

Skapene kan alternativt leveres med enten nøkkellås(K) eller fingerprint lås(F)

Vi er den lokale spesialisten for områder i Innlandet (Hedmark og Oppland) og har bistått både privat-og bedriftsmarkedet i flere tiår.
Du kan selvfølgelig ta i bruk vår nettbutikk, men også besøke vår butikk på Lillehammer.
Alle priser i nettbutikken er inkl. mva og fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan.
Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner kan handle på faktura.

I tillegg til brannsikre dataskap har vi også et bredt utvalg av hotellsafer, nøkkelskap, arkivskap, gulvsafer, mobiltelefonskap, skole- og industriskap, solfangere, kontormøbler og postkasser. Alle våre produkter er valgt ut fordi de holder høy kvalitet.

Dersom du ønsker mer informasjon og pristilbud er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss i Safe-Co AS.

Vi leverer over hele landet.