Brannsikre arkivskap

Hos oss i Safe-Co AS finner du tyveri- og brannsikre arkivskap hvor du kan oppbevare negativer, minnebrikker, eksterne harddisker, disketter, CD og annen datamedia.

Samtlige brannsikre arkivskap i markedet som har P30, P60, P90 eller P120 branntest er klassifisert for å beskytte dokumenter mot brann, men skal man i tillegg beskytte datamedia, bildenegativer, minnebrikker, eksterne harddisker, disketter og lignende mot brann må sette en godkjent datainnsats inn i brannskapet.

For oss er sikkerhet og trygghet viktige nøkkelord. Helt siden vår oppstart i 1985 har vi solgt arkivskap og andre skap ment for beskyttelse og oppbevaring av verdifulle gjenstander. Vår erfaring kommer deg til gode i form av en førsteklasses arkivskap du blir fornøyd med.

I tillegg til brannsikre arkivskap har vi også blant annet hotellsafer, nøkkelskap, PC-traller, skole- og industriskap, rullearkiv, mobiltelefonskap og solfangere. Bruk gjerne litt tid på våre nettsider da vi ofte oppdaterer med nye tilbud, produkter og kampanjer. Om det er informasjon du savner eller du har spørsmål om et av våre produkter, er det bare å ta kontakt med oss.

Etter mange års erfaring som en av landets ledende leverandører har vi knyttet til oss anerkjente kvalitetsprodusenter fra flere ulike land. Vi sørger hele tiden å følge med på den siste utviklingen innen brannsikre arkivskap, og dersom det dukker opp nye og bedre produkter sørger vi for at våre kunder kan dra nytte av dette.

Nettbutikk og butikk med fleksible løsninger

Dersom du har behov for brannsikre arkivskap kan du bestille rett fra vår nettbutikk, men du kan også besøke vår butikk på Lillehammer dersom du ønsker å se på våre arkivskap før du gjør et kjøp. Her vil våre dyktige medarbeidere alltid stå klare til å svare på dine spørsmål og sørge for at du får arkivskap som passer overens med deres behov og ønsker. Vi bistår gjerne med transport dersom det er behov for dette.

Du kan handle trygt i vår nettbutikk med Visa, Mastercard eller Klarna faktura. Alle priser i nettbutikken er inkl. mva. Fraktfritt levert til ytterdør bakkeplan. Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner får handle på faktura.

Ikke vær redd for å ta kontakt med oss dersom du ønsker mer informasjon vedrørende våre arkivskap. Vi kan ved hjelp av enkle stikkord veilede deg til rett løsning.