Brannklassifisert batteriskap LIT-S210

Brannklassifisert batteriskap LIT-S210

Beskrivelse

Sokkel for enkel håndtering.
Nøkkellås
3 stk. flyttbare perforerte hyller
Advarselsskilt, samt innvendig og utvendig brannalarm.
Brannklasse: P 60 iht. NT Fire 017
Utvendige mål: H 1320 B 620 D 505 (mm)
Innvendige mål: H 1200 B 490 D 360 (mm)
Vekt: 200 kg

Modell: LIT-S210 Standardmodellen er for passiv lagring, noe som betyr at det ikke er mulig å lade batteriene som er lagret i skapet.

Modell: LIT-S210L Denne modellen leveres med lading. Skapet er utstyrt med overspenningsbeskyttet grenuttak i bunnen av skapet via en brannsikker gjennomføring.

Skapene har brannklasse 60 P i henhold til NT Fire 017, noe som betyr at litium batteriene beskyttes mot å bli antent av ekstern brann, men fremfor alt beskytter skapet miljøet hvis et batteri skulle gå i termisk rush. Skapene er standard utstyrt med en base som gjør det enkelt å flytte skapene når det er behov for det. De er også utstyrt med en intern brannalarm som er koblet til en ekstern brannalarm på utsiden av skapet. Hvis det oppstår en brann inne i skapet, vil du umiddelbart motta alarm.

Alle skap har perforerte hyller som standard slik at røyk fra et batteri når raskt den interne røykvarsleren i taket. Advarselsmerker som er plassert på utsiden av skapet, forklarer hvordan du skal handle i tilfelle alarm.

Standardmodellen er for passiv lagring, noe som betyr at det ikke er mulig å lade batteriene som er lagret i skapet.

Denne modellen kan også leveres med lading. Skapet er utstyrt med overspenningsbeskyttet grenuttak i bunnen av skapet via en brannsikker gjennomføring.