Arkivering av dokumenter med brannsikkert arkivskap (dokumentskap)

For en bedrift vil det være tilnærmet katastrofe dersom viktige papirer og datamedier går tapt i en brann. Som oftest er det uløselige problemer derfor er det viktig å oppbevare dokumenter i et solid brannsikkert arkivskap.

Med brannsikkert betyr det godt testet arkivskap og som tåler brann uten at temperaturen innvendig overstiger kritiske grenser.

Hos oss i Safe-Co AS finner du brannsikrede arkiv- og dokumentskap i fire forskjellige klasser; P30, P60, P90 og P120 (P=papir). Arkivskapene er testet i inntil 1090 grader i henholdsvis 30, 60,90 og 120 minutter uten at innholdet blir ødelagt. Ved oppbevaring av datamedia i brannskap anbefaler vi en datainnsats som plasseres inn i brannskapet.

Et hendig brannsikkert dokumentskap som passer til alle miljøer. Skapet tilfredsstiller alle normale krav, har et flott design og elektronisk kodelås. Det kan legges inn to personlige koder etter ønske. For oppbevaring av dine viktige dokumenter.

Sørg for å skape en god rutine på lagring av dokumenter

For organisasjoner og bedrifter er det viktig å identifisere viktige dokumenter som skal lagres i brannsikrede arkivskap, og å sørge for at det er en rutine for regelmessig sikkerhetskopiering og lagring av disse dokumentene.

Safe-Co AS har siden 1985 levert brannsikret arkivskap for bedrifter med behov for lagring av viktige dokumenter. Dette har medført til at vi har en enorm fagkunnskap, og kan veilede deg til rett skap ved hjelp av enkle stikkord.

Vi leverer våre brannsikret arkivskap over hele landet! Du kan handle trygt i vår nettbutikk med Visa, Mastercard eller Klarna faktura. Alle priser i nettbutikken er inkl. mva. Vi sørger for fri frakt til ytterdør bakkeplan. Bedrifter, stat, kommuner, borettslag og organisasjoner kan handle hos oss på faktura.

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap for å finne et brannsikkert arkivskap som tar vare på bedriftens dokumenter.