Om oss

Safe-Co leverer brannskap, våpenskap og arkivskap.http://www.safe-co.no/accounts/434024/Image/Produktbilder/cache/524870_200_150.jpg
En brann tar alt!

Safe-Co, trygghet for din bedrift Med en safe fra Safe-Co A/S sikrer du dine verdisaker mot brann og innbrudd. Siden 1985 har vi solgt alle typer stålskap, og vår erfaring kommer deg til gode i form av en førsteklasses safe du blir fornøyd med.

Velg blant brannskap, våpenskap, sikkerhetsskap og verdiskap. Våre godkjente våpenskap får du i alle størrelser, med oppbevaringsmuligheter for inntil 76 våpen. Våre safer er ideelle for oppbevaring av smykker, kontanter, verdipapirer og andre viktige dokumenter. Våre verdiskap er kraftige, flere modeller er i tillegg brannsikrede for ekstra trygghet.

I tillegg til brannskap, våpenskap, sikkerhetsskap og verdiskap, finner du også et utvalg av safer til alle formål, som for eksempel nøkkelsafe, medisinskap, kontorsafe, dokumentskap, arkivskap, brannsikrede arkivskap og brannsikrede dataskap. Vi leverer over hele landet!

Abonner på nyhetsbrev