Safe-Co - Kaffe og safe i mer enn 30 år!

Safe-Co har vært Jedes representant i Oppland i mer enn 30 år. I løpet av denne tiden har vi levert et stort antall kaffeserveringsløsninger utviklet av JEDE, alt fra små enkle automater til større maskiner.

JEDE har sine røtter godt plantet i Sverige og foredler kaffe etter skandinavisk smakstradisjon, samtidig som internasjonale trender har blitt fulgt, både når det gjelder smaker og drikkevarianter. JEDE er i dag eid av Nestle.

Safe-Co fortsetter det gode samarbeidet med JEDE/Nestle og tilbyr et svært variasjonsrikt utvalg av varme og kalde drikker.

God kaffe på arbeidsplassen er en selvfølge - velg en av våre kaffeløsninger!

Vi tilbyr helhetsløsninger som passer alle arbeidsplasser, løsninger som gir deg og dine kolleger behaglige og bekymringsfrie stunder med gode og oppkvikkende drikker. Det er på grunn av dette vi pleier å si at vi driver innen "avkoblingsbransjen".
Jede Xpress

Jede Xpress er en liten, rask og enkel drikkeautomat som lar deg by kolleger og kunder på mange gode smaksalternativer. i sortimentet kan du velge mellom mange drikkefavoritter. Hva sier du til rykende varm kyllingsuppe, kremet vegetarsuppe, smaksrik tomatsuppe … og naturligvis: espresso, cappuccino, sjokolade, ulike tesorter og vanlig, klassisk kaffe. Du kan velge å selv dosere i koppen eller bestille smarte Hot Cup. Hvis du ønsker en lettplassert og fleksibel drikkeautomat, passer Jede Xpress perfekt.

Tilbudspris kr 2 990,- + mva (Veiledende kr 3 990- + mva)

Frakt/Porto kommer i tillegg.
Se demonstrasjonsvideo av Jede Xpress
 
 
Jede Quattro

Velg en maskin med farge som match- er interiøret ditt, eller en kontrastfarge som virkelig skiller seg ut. Jede Quattro har innbydende design som skinner både i tradisjonelle og moder- ne miljøer. Uansett hvor du plasserer Jede Quattro kan du være sikker på at du gir kollegene og kundene dine en varm velkomst.

Men utseendet er ikke alt. Under overflaten skjuler det seg både velprøvd og innovativ teknologi som både gir fantastisk gode drikker, men som også garanterer en driftssikker og lettbrukt maskin. Fronten har kun seks knapper for drikkevalg, alt du trenger for en rask kopp kaffe.

Når maskinen din er levert, kommer du i gang i en håndvending. Sett inn Jedes unike ingredienspatroner, plugg inn støpselet og fyll på den innebygde vanntanken eller koble til eksternt vann. Ganske enkelt plug 'n play.

Jede Quattro leveres med svart front som standard.
Maskinen kan også leveres med rød, grønn, hvit, oransje eller blå front mot et tillegg i prisen.

Jubileumstilbud kr 4 990,- + mva (Veiledende kr 8 990,- mva)

Vi tilbyr også leie. Maskinen kan leies på 5 år.

Frakt/Porto kommer i tillegg.


 
 
 
 
 
 
Hvorfor velge en Instant maskin fra Safe-Co:

Instant kaffe har lang holdbarhet

Instant kaffe er rimelig, helt ned i kr 0,92 pr kopp

Instant kaffe smaker godt (blindtester)

Instant kaffe gir ikke halsbrann eller mageproblemer selv om du drikker mange kopper da garvesyren er fjernet i fryse/tørkeprosessen.

Instant kaffe brukes nesten bestandig når det lages en kopp cappuccino på en ferskbryggmaskin.

Instant kaffemaskiner serverer kaffe 10 ganger så hurtig som ferskbryggmaskiner

Instant kaffemaskiner trenger svært lite vedlikehold.

Instant kaffemaskiner sparer på forbruket av kaffe. (kanner/kolber fra traktere og ferskbryggmaskiner står ofte med kald kaffe som går i sluket)

Instant kaffemaskiner sparer deg for kostbare serviceavtaler.

Instant kaffemaskiner sparer bedriften for intern bruk av arbeidskraft og kostnader forbundet med dette da det kreves langt mindre daglig rens og vedlikehold.

Instant kaffemaskiner krever liten plass.

Instant kaffemaskiner kan leveres med manuell vannpåfyllingstank.

Instant kaffemaskiner gir mindre søl. (ingen filtre)

Instant kaffemaskiner betyr langt lavere investeringskostnad. (ca 1/3 av prisen sammenlignet med en ferskbryggmaskin)

Abonner på nyhetsbrev