Vi er JEDEs forhandler i Oppland fylke

I mer enn 30 år har Jede tilberedt velsmakende drikker, varme og kalde, til mennesker i bedrifter i mange land. Med våre røtter trygt i Sverige bevarer og foredler vi skandinavisk smakstradisjon, samtidig som vi imøtekommer internasjonale trender når det gjelder drikker og smak. Derfor kan Jede idag tilby et - mildt sagt - svært variasjonsrikt utvalg av varme og kalde drikker,
- alle i den hensikt å gi deg en liten stund med nytelse og avkobling.

Vi tilbyr helhetsløsninger som passer alle arbeidsplasser, løsninger som gir deg og dine kolleger behaglige og bekymringsfrie stunder med gode og oppkvikkende drikker. Det er på grunn av dette vi pleier å si at vi driver innen "avkoblingsbransjen".
NESCAFÉ ALEGRIA 510

Med NESCAFÉ Alegria 510 er det enkelt å by hver kunde på en intens espresso med perfekt crema, en aromatisk lungo eller en klassisk americano. Den har cappuccino og perfekt siktet latte macchiato for deg som liker kaffe med melk.

alegria-510-3Hell fersk melk i en kopp, og plasser den i maskinen. Melken varmes og skummes direkte i koppen og kommer aldri i kontakt med maskinen. Det reduserer behovet for vedlikehold og rengjøring, samtidig som du får cappuccino og latte macchiato med ekte melkesmak.

Kaffen består av unikt utviklede microgrinds som er laget av 100 % naturlig kaffe. Den unike blandingen består av både kaffeekstrakt og finmalte Arabica- og Robustabønner, noe som gir fyldig smak og rik aroma.

Se Demonstrasjonsvideo av NESCAFE Alegria 510

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jede Xpress

Jede Xpress er en liten, rask og enkel drikkeautomat som lar deg by kolleger og kunder på mange gode smaksalternativer. i sortimentet kan du velge mellom mange drikkefavoritter. Hva sier du til rykende varm kyllingsuppe, kremet vegetarsuppe, smaksrik tomatsuppe … og naturligvis: espresso, cappuccino, sjokolade, ulike tesorter og vanlig, klassisk kaffe. Du kan velge å selv dosere i koppen eller bestille smarte Hot Cup. Hvis du ønsker en lettplassert og fleksibel drikkeautomat, passer Jede Xpress perfekt.
 
 
Jede Quattro

Velg en maskin med farge som match- er interiøret ditt, eller en kontrastfarge som virkelig skiller seg ut. Jede Quattro har innbydende design som skinner både i tradisjonelle og moder- ne miljøer. Uansett hvor du plasserer Jede Quattro kan du være sikker på at du gir kollegene og kundene dine en varm velkomst.

Men utseendet er ikke alt. Under overflaten skjuler det seg både velprøvd og innovativ teknologi som både gir fantastisk gode drikker, men som også garanterer en driftssikker og lettbrukt maskin. Fronten har kun seks knapper for drikkevalg, alt du trenger for en rask kopp kaffe.

Når maskinen din er levert, kommer du i gang i en håndvending. Sett inn Jedes unike ingredienspatron, plugg inn støpselet og fyll på eller koble til eksternt vann. Ganske enkelt plug 'n play.
Jede Lynx

Jede Lynx byr på åtte av de mest populære coffeeshopdrikkene med et knappetrykk, fra espresso til caffe latte. Du kan selv regulere styrke og koppstørrelse, og om du vil avslutte med luftig melkeskum eller sukker. Med Lynx får du alltid en perfekt start på arbeidsdagen.

EN MILJØVENNLIG KAFFEAUTOMAT
Jede Lynx har en intelligent energisparefunksjon som registrerer og tilpasser seg drikkevanene på din arbeidsplass. Den starter automatisk opp en time før den første koppen pleier å bli traktet. På samme måte slår den seg av ved dagens slutt. Funksjonen gir opptil 40% lavere strømforbruk, og du trenger heller ikke å tenke på oppstartstiden.
 
 
Hvorfor velge en Instant maskin fra Safe-Co:

Instant kaffe har lang holdbarhet

Instant kaffe er rimelig, helt ned i kr 0,92 pr kopp

Instant kaffe smaker godt (blindtester)

Instant kaffe gir ikke halsbrann eller mageproblemer selv om du drikker mange kopper da garvesyren er fjernet i fryse/tørkeprosessen.

Instant kaffe brukes nesten bestandig når det lages en kopp cappuccino på en ferskbryggmaskin.

Instant kaffemaskiner serverer kaffe 10 ganger så hurtig som ferskbryggmaskiner

Instant kaffemaskiner trenger svært lite vedlikehold.

Instant kaffemaskiner sparer på forbruket av kaffe. (kanner/kolber fra traktere og ferskbryggmaskiner står ofte med kald kaffe som går i sluket)

Instant kaffemaskiner sparer deg for kostbare serviceavtaler.

Instant kaffemaskiner sparer bedriften for intern bruk av arbeidskraft og kostnader forbundet med dette da det kreves langt mindre daglig rens og vedlikehold.

Instant kaffemaskiner krever liten plass.

Instant kaffemaskiner kan leveres med manuell vannpåfyllingstank.

Instant kaffemaskiner gir mindre søl. (ingen filtre)

Instant kaffemaskiner betyr langt lavere investeringskostnad. (ca 1/3 av prisen sammenlignet med en ferskbryggmaskin)

Reklamevideo for Jede Lynx

Abonner på nyhetsbrev