Brannsikrede eksterne harddisker

Sikring av data er livsviktig for en bedrift. Å miste viktige og sensitive data i forbindelse med brann, branntilløp, datakrasj eller tyveri kan i verste fall føre til at bedriften ikke klarer å gjenopprette tapte data slik at en går konkurs.

Det er for tiden veldig populært å sende dataene ut av bedriften og "opp i skyen" Vi anbefaler at man oppbevarer sine viktige data innenfor bedriftens vegger i en Black box. Fordelene med det er at dataene er lagret sikkert mot brann- og vannskade, samt mot tyveri og hackerangrep. Ved å benytte vår Brann- og vannsikre Noah DS harddisk så slipper du å sende viktige data ut av bedriften.

Lagrer du av og til jobb-filer i Dropbox, Google Docs eller iCloud? Det er som å spille russisk rulett med bedriftens sensitive data, mener sikkerhetsekspert. Klikk her for å lese artikkelen

Tilleggssikring med Noah Ds

Lagrer du dataene dine i skyen i dag, så vil vi på det sterkeste anbefale vår Noah Ds som tilleggssikring.

Det beste argumentet for å benytte vår brann- og vannsikre harddisk Noah DS er at man etter en brann eller et datakrasj har alle sine viktige data lagret i bedriften slik at man raskt kan hente dataene og starte opp igjen med minimal nedetid.De forskjellige black box modellene finner du i venstre meny
Datasikkerhet - spar inntil 50%
Spar inntil 50% ved leie av Safe-Co "Black Box" sammenlignet med å lagre i "skyen".

Noah Strongroom Brann- og vannsikker ekstern harddisk - bedriften/hjemmets "Black Box"

Effektiv beskyttelse av data ved datakrasj, brannskader, vannskader eller ytre påvirkninger. Både hjemme og i bedrfiten.